Kalendere - Reklame & Webdesign - Tusenvis av produkter!

SE ALLE PRODUKTER HER
Tlf. 400 99 636
Se alle produkter
400 99 636
Kundeservice: 400 99 636  -  post@maxroy.no  -  Åpent hverdager (10-17)
400 99 636
Gå til innhold
VEGGKALENDER

En veggkalender med logo
er nemlig perfekt hvis du skal få et raskt overblikk over hele året, ferieperiden, et prosjektforløp osv. Den passer inn i møtelokalene dine, kantina eller kjøkkenet, ute på gangen eller et annet sentralt sted på kontoret. Du skal ikke være i tvil om at den blir brukt. Kurs, seminarer, stand-up-møter, eller PI-planning – alt blir hakket enklere når man har en stor veggkalender som hjelpemiddel.

Den perfekte reklamegave
Mange virksomheter har det svært travelt mot slutten av året, og da blir nye kalendere glemt. Har du besøk av leverandører eller samarbeidspartnere, kan du overveie å gi dem en stor veggkalender med logo i julegave. Sett reklame og relevante budskap på , eller informer om datoer, deadlines og arrangementer som er relevante i forbindelse med din virksomhet. En veggkalender er en litt større gave, men til gjengjeld blir den typisk tatt i mot med glede.

Emballasje:
Om ønskelig leveres plakatene med posthylser/røremballsje med lokk.


Design og format (80 x 60 cm er *mest solgt)
Veggkalendere fås i nesten alle størrelser. Vil du gjerne ha en veggkalender med logo som er enda større enn vårt største standardformat (B1), så kan det også la seg gjøre. Plakatene leveres med opphengslister - over/underlist.

Kontakt oss pr. mail på post@maxroy.no og vi sender deg et uforpliktende tilbud. Vi vil også gjerne hjelpe deg med å lage trykkfilen din, og tilpasse design i forhold til firmaets farger, sette logoer og reklame på, og merke spesielle dager, hvis du ønsker dette. Har egen logo Ønsker røremballasje
 Ønsker at Maxroy lager logo
Klassisk kalender med logo
Størrelse: A4 eller A5

Selv om stort sett alle datamaskiner, tablets og mobiler har en innebygd kalender i dag, er en trykt kalender med logo fortsatt en populær reklamegave – og det både hos avsender og mottaker. Digitale kalendere er ikke like praktiske når man skal få et raskt overblikk over hele året, eller man spontant havner i samtale med en kollega. Det kan være fint å ha en kalender liggende på bordet eller i skuffen, som man kan peke på og skrive eller tegne på.
HVA BETYR "PRISMATCH" FOR DEG SOM KUNDE?
Maxroy lover å levere dette produktet billigst! Finner du, og kan dokumentere et lavere pristilbud, dekker vi mellomlegget. Dette er din trygghet for en god handel!
Copyright © Maxroy AS
Copyright © 2017 Maxroy AS.
Maxroy AS
Tlf. 400 99 636
Sentrumsgården, Stryn

Postadresse:
Posboks: 111, 6781 Stryn
Åpent hverdager (10-17)
Copyright ©  2020 - Maxroy AS
MAXROY AS
MAXROY Reklame & Media
Sentrumsgården,  Stryn

Tlf. 400 99 636

Postadresse:
Postboks: 111, 6781 Stryn

Fakturabehandling:
faktura@maxroy.no

Åpent hverdager (10-17)

Har egen logo og oppsettØnsker at Maxroy skal lage oppsett
Tilbake til innholdet