Når noe skal merkes - Reklame & Webdesign - Tusenvis av produkter!

SE ALLE PRODUKTER HER
Tlf. 400 99 636
Se alle produkter
400 99 636
Kundeservice: 400 99 636  -  post@maxroy.no  -  Åpent hverdager (10-17)
400 99 636
Gå til innhold
SELVKLEBENDE
ETIKETTER & TAPE

Det finnes en rekke muligheter innen ferdiggjøring og levering av selvklebende produkter.
Her viser vi noen eksempler som illustrert fra vårt utvalg.


Produktbeskrivelse
Selvklebende etiketter eller klistremerker med trykk, som kan brukes til all verdens formål – alt fra merking av varer til promotering av tilbud. Disse selvklebende etikettene gir mange muligheter og du bestemmer selv formål, form og print.

Fritt valg av form
Vi printer din etikett akkurat slik som du ønsker den. Du har nemlig ikke bare muligheten for fritt å bestemme etikettenes motiv, men også formen. Din etikett kan være rund, firkantet, eller noe annet...

Vanlige klistremerker

Produsert av vinyl fungerer til de aller fleste formål.  Dette er vårt mest vanlige produkt, og typisk for kunder som ikke trenger så veldig mange. Merket digitaltrykkes i fullfarge i ønsket størrelse, skjæres i ønsket fasong og leveres på noen få dager.
Topp kvalitet, lave priser

Vanlige klistremerker produsert av vinyl fungerer til de aller fleste formål. Dette er vårt mest vanlige produkt, og typisk for kunder som ikke trenger så veldig mange. Merket digitaltrykkes i fullfarge i ønsket størrelse, skjæres i ønsket fasong og leveres på noen få dager. Dette er en rimelig, rask og god løsning for fargeklistremerker for innendørs og utendørs bruk, på biler, verktøy, HMS/ instrukser/ advarseler/ anvisninger og til reklame/ profilering og ikke minst vare- og emballasjemerking for småserie-produksjon.

Etikettene produseres på en plastfolie, med print av akkurat det motivet eller logoen du kan tenke deg. Deretter legges det på en semimatt lakk, som gjør etikettene og printen svært ripebestandige. Etikettene suger ikke vann og dermed kan de lett rengjøres med en fuktig klut.
Klistremerker til innendørs og utendørs bruk i super kvalitet!

Skal du merke ditt produkt, utstyr eller noe helt annet, syltetøyglass, gravemaskinen, så er våre klistremerker med logo verd å gå etter og til en absolutt fornuftig pris.

Våre klistremerker med logo kan bli brukt både innendørs eller utendørs bruk. De er testet og oppfylt leketøy sikkerhetsstandard EN 71-3 og fri for PVC.

Du kan få dine klistremerker med ditt logo, eller akkurat som du ønsker dem, for å treffe din målgruppe best mulig.
KONTAKT OSS, OG FORKLAR DITT BEHOV
Copyright © Maxroy AS
Copyright © 2017 Maxroy AS.
Maxroy AS
Tlf. 400 99 636
Sentrumsgården, Stryn

Postadresse:
Posboks: 111, 6781 Stryn
Åpent hverdager (10-17)
Copyright ©  2020 - Maxroy AS
MAXROY AS
MAXROY Reklame & Media
Sentrumsgården,  Stryn

Tlf. 400 99 636

Postadresse:
Postboks: 111, 6781 Stryn

Fakturabehandling:
faktura@maxroy.no

Åpent hverdager (10-17)

Har egen logo og oppsettØnsker at Maxroy skal lage oppsett
Tilbake til innholdet